ViewSonic Library > Resources > Business

Inzichten

Business

Essentiële tools voor werken op afstand
De juiste tools voor werken op afstand maken het verschil op het gebied van productiviteit en plezier. Hier zijn een paar dingen die je nodig hebt als je vanuit huis werkt.

Lees meer

Wat is een Interactieve Flat-Panel Display (IFPD)?
Een interactief flatpanelbeeldscherm is de nieuwste versie van een gedeeld beeldscherm met moderne functies, waardoor het de voorkeur heeft als presentatiescherm.

Lees meer

Hoe vanuit huis werken: De 2020 gids voor werken op afstand
Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je vanuit huis moet werken, dan is dit de gids die je nodig hebt. Gebruik onze tips, tools en informatie om succes te boeken bij werken op afstand.

Lees meer

Wat is een draadloos presentatie scherm?
Een draadloos presentatiescherm is een vorm van een geïntegreerde flat-panel display, ontworpen om de algehele communicatie te verbeteren. Lees hier meer.

Lees meer

Hoe kies je de beste monitor voor je bedrijf?
Een computermonitor voor bedrijven wordt bepaald door de behoeften van de gebruiker. Hier is een handige gids om een ​​scherm te kiezen dat bij je past.

Lees meer

Monitor Ergonomie – Een Checklist
Monitor ergonomie is een belangrijk onderdeel van de moderne werkplek. Lees onze eenvoudige gids om de productiviteit te maximaliseren en de belasting te minimaliseren.

Lees meer

Een grafisch ontwerpmonitor met hoge resolutie kieze
Een monitor voor grafisch ontwerp is een investering in je carrière. Zorg ervoor dat je de voor jou beste monitor kiest met onze eenvoudige handleiding.

Lees meer