No menu items!

Monitor Ergonomie – Een Checklist

Monitor ergonomie is een belangrijk onderdeel van de moderne werkplek. Lees onze eenvoudige gids om de productiviteit te maximaliseren en de belasting te minimaliseren.

Meest populair

Televisies versus projectoren voor thuis-entertainment

Wanneer je een keuze moet maken tussen tv's en projectoren, is het belangrijk om te kijken hoe beide passen bij je eigen behoeften voor thuis entertainment.

Hoe vanuit huis werken: De 2020 gids voor werken op afstand

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je vanuit huis moet werken, dan is dit de gids die je nodig hebt. Gebruik onze tips, tools en informatie om succes te boeken bij werken op afstand.

Wat is distance learning? En waarom is het zo belangrijk?

Distance learning: een rijzende ster binnen de toekomst van onderwijs | Ontdek hier wat onderwijs op afstand kan bieden aan docenten en studenten.

Wat is een draadloos presentatie scherm?

Een draadloos presentatiescherm is een vorm van een geïntegreerde flat-panel display, ontworpen om de algehele communicatie te verbeteren. Lees hier meer.

Hoe kies je de beste monitor voor je bedrijf?

Een computermonitor voor bedrijven wordt bepaald door de behoeften van de gebruiker. Hier is een handige gids om een ​​scherm te kiezen dat bij je past.

Technologie in het klaslokaal: De complete gids

Er is altijd technologie in het klaslokaal aanwezig geweest, zorg dat je met behulp van deze diepgaande gids klaar bent voor de veranderingen die EdTech teweeg brengt in het onderwijs.

Wat is trending

Onderwijs

Block title

Meer

  Zakelijk

  Meer

   Tech

   Meer

    Entertainment

    Meer

     Is e-sports een sport?

     Is e-sports een sport? E-sports is allang een bloeiende branche, maar de definitie als 'sport' staat nog ter discussie. Ontdek hier meer over e-sports in de toekomst!

     Een slimme projector voor je thuisbioscoop kopen

     Slimme projectoren voor het gebruik in thuisbioscopen zijn klaar om grootbeeld-tv's te vervangen door de volgende generatie slimme functionaliteit. Lees hier waarom.

     Creatief werk

     Meer

      Laatste artikelen