ViewSonic Library > Tech

Inzichten

Tech

Apparaat hygiëne: hoe houd je je apparaten schoon in 2020
Hygiëne van apparaten is vooral belangrijk in 2020. Van UV-licht tot handzeep, ontdek wat werkt als het gaat om het steriliseren van je apparaten.

Lees meer

Wat is een Interactieve Flat-Panel Display (IFPD)?
Een interactief flatpanelbeeldscherm is de nieuwste versie van een gedeeld beeldscherm met moderne functies, waardoor het de voorkeur heeft als presentatiescherm.

Lees meer

Monitorpoorten en USB-C: Een vergelijking van beeldschermverbindingen
Monitorpoorten zijn er in alle soorten en maten, maar ze zijn niet allemaal gelijk. Lees alles over de beeldschermverbindingen uit het verleden, het heden en de toekomst.

Lees meer

Wat is een draadloos presentatie scherm?
Een draadloos presentatiescherm is een vorm van een geïntegreerde flat-panel display, ontworpen om de algehele communicatie te verbeteren. Lees hier meer.

Lees meer

Hoe kies je de beste monitor voor je bedrijf?
Een computermonitor voor bedrijven wordt bepaald door de behoeften van de gebruiker. Hier is een handige gids om een ​​scherm te kiezen dat bij je past.

Lees meer

Wat is de gamut of kleurengamma?
Ben je net gestart met visuele content creatie? Dan vraag je je vast af 'wat is een kleurengamma'? Ontdek het antwoord hier.

Lees meer

Een slimme projector voor je thuisbioscoop kopen
Slimme projectoren voor het gebruik in thuisbioscopen zijn klaar om grootbeeld-tv's te vervangen door de volgende generatie slimme functionaliteit. Lees hier waarom.

Lees meer

Wat is een IPS Monitor? Monitor Scherm Types Uitgelegd
Wat is een IPS-monitor? Ontdek meer over IPS-monitors en hoe ze zich verhouden tot andere soorten schermen.

Lees meer