15-09-2020

ViewSonic’s ViewBoard IFP70 Series krijgt Microsoft Windows Collaboration Displays Certificaat

Amsterdam, Nederland (15 september 2020) -ViewSonic Corp., de vooraanstaande wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, kondigt vandaag dat aan de ViewBoard IFP70 Interactive Display serie is gecertificeerd door Microsoft als Windows Collaboration Displays (WCD). Onder de displays die door WCD zijn gecertificeerd, is de IFP70-serie de enige met een beeldschermgrootte tot 86 inch. De ViewBoard IFP70-serie is gecertificeerd als een ideale USB-C one-cable oplossing, biedt een geweldige touch- en schrijfervaring, levert video van hoge kwaliteit voor conferenties en is Microsoft Azure IoT gecertificeerd om werkruimtes slimmer te maken.

"De ViewBoard IFP70-serie is de samenwerkingslijn van ViewSonic, die speciaal is ontworpen om bedrijven te voorzien van gebruiksvriendelijke, volgende-generatie conferentiemogelijkheden," zegt Monica Sun, directeur van de Large Format Display Business Unit bij ViewSonic. "We zijn blij dat het door Microsoft is erkend als een gecertificeerd Windows Collaboration Display en geloven dat het een geavanceerde samenwerking mogelijk maakt, en leidt tot een meer werkefficiëntie en een hogere productiviteit.
    

Snelle en eenvoudige start van vergaderingen dankzij Gecertificeerde WCD-oplossing.
De ViewBoard IFP70 serie maakt gebruik van een enkele USB-C kabel die A/V, data, Ethernet en stroomvoorziening ondersteunt, zodat elke vergadering of presentatie snel en probleemloos van start kan gaan. Ondertussen biedt het de Windows Inkt functionaliteit in Microsoft 365 om gebruikers betere aantekeningen te laten maken tijdens vergaderingen. Pas de lijndikte aan door de druk op het scherm te variëren met de bijgeleverde alles-in-één-slimme pen die niet alleen voor aantekeningen maar ook voor presentaties werkt.

De ViewBoard IFP70-serie is voorzien van uitgebreide conferentiefuncties, waaronder een groothoeklens, een zes-array-microfoon en 2.1-stereoluidsprekers. Daarnaast heeft het ViewBoard de mogelijkheid om automatisch te schakelen tussen de functionaliteit van een externe PC en de IFP70 tijdens het gebruik van Microsoft Windows en videoconferenties.

Slimme werkruimtes door ingebouwde sensoren
Microsoft Azure IoT-certificering betekent dat de ViewBoard IFP70-serie helpt de werkruimtes slimmer te maken door een groot aantal mogelijkheden, waaronder ingebouwde sensoren die de aanwezigen, de kamertemperatuur, de vochtigheid en het omgevingslicht detecteren en meten. Deze inzichten bieden kantoormanagers de gegevens die ze nodig hebben om de werkruimten voor werknemers te optimaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren door het energieverbruik en de kostenuitval in kaart te brengen.

Meer dan WCD - geavanceerde Bring Your Own Device (BYOD) ervaring
ViewSonic biedt geavanceerde tools voor Wireless Presentation Display (WPD) om presentaties, vergaderingen en workshops interactiever te maken, beter samen te werken en de kracht van BYOD te benutten. Met myViewBoard Display kan zelfs een beginnende gebruiker draadloos de inhoud van zijn of haar apparaat delen zonder dat er dongles nodig zijn. Daarnaast biedt de content-sharing app ‘ViewBoard Cast’ complete functies voor het delen en samenwerken bij verschillende vergaderscenario's.

Bovendien maakt myViewBoard Manager een efficiënt beheer op afstand van meerdere beeldschermen in dezelfde of in verschillende kantoren mogelijk. Met deze functionaliteit kunnen IT-beheerders hun ViewSonic apparaten in- en uitschakelen, opnieuw opstarten en het volume ervan aanpassen. Beheerders hebben nu de mogelijkheid om apparaten op afstand te bedienen en zelfs om content en nooduitzendingen weer te geven, allemaal vanaf een enkel dashboard. Met deze WPD-oplossing installeer je ook eenvoudig software op meerdere groepen en apparaten tegelijk.