16/03/2023

ViewSonic onthult innovaties op het gebied van hybride leren met een prachtig 105" 5K interactieve display op BETT 2023

EdTech verbinden met klassikaal, online en hybride leren

Amsterdam, Netherlands (16 maart 2023)ViewSonic Corp., een wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, lanceert een reeks uitgebreide oplossingen voor onderwijstechnologie (EdTech), met als nieuwe toevoeging ViewSonic's revolutionaire 5K 105" ViewBoard interactieve display. Op het gebied van software omvatten de hoogtepunten van ViewSonic's rijke digitale leertools uit de myViewBoard softwaresuite en UNIVERSE by ViewSonic een 3D virtuele campus voor online leren. De oplossingen zullen worden tentoongesteld in klassikale, online en hybride leerscenario's op de BETT Show 2023 (British Educational Training and Technology Show) in Londen van 29 tot 31 maart.

"ViewSonic is toegewijd aan het aanbieden van innovatieve visuele oplossingen, van hardware, software, service tot digitale content. We blijven onze Ecosystem as a Service (EaaS)-strategie implementeren en werken samen met partners uit de hele industrie om een digitaal onderwijsecosysteem te creëren dat echt vernieuwend is," aldus Clifford Chen, General Manager van de Presentation Group bij ViewSonic. "Bij ViewSonic geloven we dat technologie de mogelijkheden in klaslokalen kan vergroten. De digitale transitie is de belangrijkste factor voor de toekomst van het onderwijs en daarom hebben we een reeks geavanceerde oplossingen ontworpen die moeiteloos kunnen worden geïntegreerd in allerlei soorten leeromgevingen."

Als toonaangevende leverancier van EdTech oplossingen worden ViewSonic's ViewBoard interactieve schermen en myViewBoard softwaresuites door onderwijsinstellingen over de hele wereld gebruikt. In grootte variërend van 24" tot 105", is het ViewBoard van het bedrijf een van de meest populaire interactieve schermen ter wereld; in het vierde kwartaal van 2022 stond ViewSonic op de eerste plaats in de wereldwijde markt voor interactieve schermen (exclusief China), terwijl het myViewBoard ecosysteem begin 2023 uitgroeide tot meer dan 8 miljoen gebruikers.

ViewSonic's display op BETT 2023 biedt bezoekers de mogelijkheid om een reeks EdTech oplossingen in verschillende scenario's te ervaren:

De toekomst van leren in de klas met digitale leermiddelen

Een leraar zal ViewSonic's ViewBoard IFP8652 4K display en de whiteboarding software van het bedrijf gebruiken om te laten zien hoe diverse vooraf gemaakte digitale lesinhoud van ViewSonic Originals , een online resource exclusief ontworpen voor interactieve displays, kan worden gebruikt om boeiende leerervaringen in de klas te creëren. Terwijl steeds meer onderwijsinstellingen digitaliseren, maakt ViewSonic Originals het plannen en uitvoeren van lessen eenvoudiger door duizenden stukken content aan te bieden binnen een gebruiksvriendelijke database.

De nieuwste omgevingssensor van het bedrijf, Sensor Box, laat zien hoe onderwijsinstellingen technologie kunnen gebruiken om omstandigheden zoals luchtkwaliteit, vochtigheid en temperatuur te optimaliseren en displays automatisch in en uit te schakelen, zodat scholen kunnen voldoen aan de richtlijnen van de UK Green Building Council. Bovendien zullen demonstraties van myViewBoard Manager Advanced software inzicht geven in hoe IT afdelingen op afstand de schermen van een hele school kunnen beheren - inclusief multimedia-uitzendingen, beheer van toestemmingen en het aanpakken van technische problemen.

Een nieuwe "UNIVERSE" in online leren

Het innovatieve virtuele leerplatform UNIVERSE van ViewSonic, dat onlangs twee gerenommeerde EdTech Awards ontving, biedt nieuwe mogelijkheden voor online leren. Deelnemers aan de BETT 2023 kunnen ervaren hoe UNIVERSE deelnemers laat deelnemen aan interactieve klaslokalen met nieuwe 3D onderwijsinhoud en unieke leerruimten creëert. Het platform pakt enkele van de belangrijkste uitdagingen bij online leren aan door de betrokkenheid van studenten te vergroten, samenwerking aan te moedigen en een gevoel van verbondenheid onder studenten te bevorderen.

Hybride gaan met geavanceerde audiovisuele middelen

Om te laten zien hoe het hoger onderwijs kan worden verbeterd met behulp van hybride opstellingen om de beste leerresultaten te garanderen, zal ViewSonic de 5K 105" ViewBoard IFP105S tonen, die beschikt over een 21:9 ratio display en multi-touch mogelijkheden. Bezoekers kunnen zien hoe studenten in de klas en op andere locaties in een handomdraai gelijktijdig kunnen samenwerken.

Verder wordt de serie perfect aangevuld met de nieuwe Live Mosaic View functie van ViewSonic voor hun nieuwste VB-CAM-201-2. Dankzij AI technologie kan Live Mosaic View close-ups maken van deelnemers en het beeld aanpassen op basis van de activiteit van elke deelnemer, zodat deelnemers en sprekers automatisch worden ingekaderd en gefocust. Dit biedt een meer meeslepende ervaring voor hybride vergaderingen.

Bezoek ViewSonic op BETT 2023, North Hall, Booth NL21, ExCeL Londen. Ga voor meer informatie en een afspraak met de educatieve experts van ViewSonic op BETT 2023 naar: https://www.viewsonic.com/uk/bett2023

Over ViewSonic

ViewSonic, opgericht in Californië, is met 35 jaar expertise een wereldwijde leverancier van visuele oplossingen en doet zaken in meer dan 100 landen. Als een innovatief bedrijf en visionair is ViewSonic toegewijd aan het leveren van uitgebreide hardware- en softwareoplossingen, waaronder monitoren, projectoren, pendisplays, commerciële displays, All-in-One LED displays, ViewBoard interactieve displays, myViewBoard en Universe by ViewSonic software. ViewSonic heeft een sterke positie opgebouwd voor het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor het onderwijs, het bedrijfsleven, de consument en markten." Ga voor meer informatie over ViewSonic naar www.viewsonic.com.

Voor vragen over dit persbericht neemt u contact op met:  

Anne Laurine Stadermann, Marketing Manager ViewSonic Benelux 

annelaurine.stadermann@viewsonic.com