12/10/2022

ViewSonic introduceert twee nieuwe 34" Ultra-Wide Curved ELITE Gaming Monitoren

Mini-LED voor ultrascherpe kleuren en compatibiliteit met HDMI 2.1

Brea, California (12 oktober 2022) – ViewSonic Corp., een wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, kondigt twee nieuwe ultra-wide 34-inch curved ELITE gaming monitoren aan - de ELITE XG341C-2K, dat is uitgerust met Mini-LED technologie, en de snel reagerende ELITE XG340C-2K. Met een maximale visuele bereik bieden beide monitoren meeslepende gameplays en uitstekende visuele ervaringen.

"We zijn ontzettend blij met de gloednieuwe ultrabrede 34-inch curved modellen als onderdeel van ons gaming assortiment. Deze nieuwe modellen maken het mogelijk om de speler mee te slepen in zijn of haar gameplay", aldus Oscar Lin, General Manager van de Monitor Business Unit bij ViewSonic. "Met de introductie van ViewSonic Gaming blijven we ons productaanbod uitbreiden. We zetten ons in om de meest geavanceerde technologie te gebruiken om gamers wereldwijd de beste visuele en snelheidservaring te bieden."

Meeslepende beelden en geavanceerde aansluitingen

Dankzij het ultrabrede curved scherm kunnen spelers zich richten op het verslaan van hun tegenstanders zonder dat ze hun hoofd hoeven te draaien. De nieuwe modellen bieden een groter gezichtsveld en vullen elk deel van het gezichtsveld van de gebruiker voor meer realisme en diepteperceptie.

Beide monitoren beschikken over de nieuwste HDMI 2.1, die tot 10K videoresolutie en 48Gbps gegevensoverdrachtssnelheid ondersteunt voor een afname van schermscheuren en stotteren. Uitgerust met AMD FreeSync™ Premium Pro's adaptieve sync-technologie, leveren deze schermen graphics die ideaal zijn voor esports en professionele gamers.

ELITE XG341C-2K: Verleg de visuele grenzen

Dankzij de Mini-LED backlight technologie en een curve van 1500R levert de ELITE XG341C-2K heldere kleuren en een dieper contrast om de details nog indrukwekkender te tonen, zelfs bij snelle games. Met een piekhelderheid van 1400 nits komt elke scène tot leven en worden gamers midden in de actie getrokken. Het is voorzien van een overklokbare verversingssnelheid van 200 Hz en een reactietijd van 1 ms (MPRT), zodat gamers de overhand krijgen met vertragingsvrije bewegingen en realtime reflexen bij de hoogste visuele instellingen.

ELITE XG340C-2K: Laat je meeslepen

De ELITE XG340C-2K heeft een curve van 1000R. Hiermee wordt elk punt op het scherm afgestemd op het oog van de gamer voor een meeslepend beeld. De snelle verversingssnelheid van 180 Hz (overklokt) en de supersnelle reactietijd van 1 ms (MPRT) zorgen ervoor dat gamers de tegenstanders kunnen verslaan met directe reacties zonder vertraging. De monitor is het perfecte platform voor gamen op hoog niveau.

Belangrijkste kenmerken van ELITE XG341C-2K

 • 34” 2K UWQHD IPS scherm met een curve van 1500R
 • Mini-LED technologie met 1.152 zones
 • Verversingssnelheid van 165Hz (overklokt tot 200Hz)
 • Reactietijd van 1ms (MPRT)
 • VESA® DisplayHDR™ 1400
 • AMD FreeSync™ Premium Pro
 • HDMI 2.1 en USB Type-C met een vermogen van 90W

Belangrijkste kenmerken van ELITE XG340C-2K

 • 34” 2K UWQHD IPS scherm met een curve van 1000R
 • AMD FreeSync™ Premium Pro
 • Verversingssnelheid van 165Hz (overklokt tot 180Hz)
 • Reactietijd van 1ms (MPRT)
 • VESA® DisplayHDR™ 400
 • HDMI 2.1 en USB Type-C met een vermogen van 65W

Over ViewSonic

ViewSonic, opgericht in Californië, is met 35 jaar expertise een wereldwijde leverancier van visuele oplossingen en doet zaken in meer dan 100 landen. Als een innovatief bedrijf en visionair is ViewSonic toegewijd aan het leveren van uitgebreide hardware- en softwareoplossingen, waaronder monitoren, projectoren, pendisplays, commerciële displays, All-in-One LED displays, ViewBoard interactieve displays, myViewBoard en Universe by ViewSonic software. ViewSonic heeft een sterke positie opgebouwd voor het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor het onderwijs, het bedrijfsleven, de consument en markten." Ga voor meer informatie over ViewSonic naar www.viewsonic.com.

Voor vragen over dit persbericht neemt u contact op met:  

Anne Laurine Stadermann, Marketing Manager ViewSonic Benelux 

annelaurine.stadermann@viewsonic.com

Video's