16/02/2023

UNIVERSE by ViewSonic wint twee prestigieuze EdTech Awards met zijn innovatieve en gebruikersgerichte ontwerp voor Immersive Virtual Learning

UNIVERSE by ViewSonic Wins Two Distinguished EdTech Awards with Its Innovative and User-Centric Design for Immersive Virtual Learning

UNIVERSE by ViewSonic Wins Two Distinguished EdTech Awards with Its Innovative and User-Centric Design for Immersive Virtual Learning

Amsterdam, Nederland (16 februari 2023) – ViewSonic Corp., een wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, kondigt aan dat UNIVERSE by ViewSonic in het eerste kwartaal van 2023 twee onderscheidingen heeft gekregen. Het product is uitgeroepen tot winnaar in de categorie "Virtual Learning Technology" van de 2023 District Administration Top Ed Tech Product Awards, die de meest innovatieve nieuwe oplossingen op de markt in de schijnwerpers zet. UNIVERSE is ook uitgeroepen tot winnaar van de Tech & Learning Awards of Excellence in de categorie "Secondary 6-12". De prijs beloont de allerbeste producten en selecteert de producten die echt helpen om onderwijsprofessionals, leerlingen en/of leraren te helpen. 

 

"We zijn verheugd over de benoeming van UNIVERSE tot winnaar van twee prestigieuze prijzen die de inzet van ViewSonic om het wereldwijde onderwijs te veranderen onderstrepen. ViewSonic wil de onderwijsgemeenschap ondersteunen met een innovatief 3D virtueel platform gebouwd om een meer meeslepende leerervaring online te brengen," zei Kevin Chu, directeur van UNIVERSE Business Unit bij ViewSonic. "Het platform stimuleert betrokkenheid, verbetert samenwerking en bevordert een gevoel van verbondenheid op momenten dat klassen niet samen in dezelfde fysieke ruimte zijn. We blijven leraren en leerlingen binnen deze unieke setting de mogelijkheid bieden om de leerervaring te stimuleren."

UNIVERSE Creates a Sense of Belonging for Students Participating in Online Learning.

UNIVERSE Creates a Sense of Belonging for Students Participating in Online Learning.

UNIVERSE is ontworpen met virtuele ruimtes zoals klaslokalen, vergaderzalen en samenwerkingsruimtes waar leerlingen met elkaar communiceren via aanpasbare avatars. Dankzij de eenvoudige bediening en de speciaal voor de klas ontwikkelde functies kunnen leraren online lesgeven op een manier waarmee ze al vertrouwd zijn. Leraren kunnen uitgebreide onderwijstools gebruiken, zoals het delen van schermen, het presenteren van een camerafeed en het maken van popquizzen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van elke klas. Ondertussen kunnen leerlingen samenwerken via open discussies in de hoofdleerruimte of in verschillende vergaderruimtes voor meer gerichte discussies.

 

UNIVERSE is gebouwd voor een brede toegankelijkheid en is niet afhankelijk van speciale hardware. Het is ontworpen om te werken op Windows PC's, Macs, Chromebooks, iOS en Android apparaten. Naast het ondersteunen van klasactiviteiten kan UNIVERSE worden gebruikt om andere schoolgerelateerde omgevingen te faciliteren waar behoefte is aan discussie, het delen van informatie en/of samenwerking.

Interactive features to enhance engagement

Interactive features to enhance engagement

Bekijk de case study video hier voor een real-time demonstratie van het platform.

 

Over ViewSonic

ViewSonic, opgericht in Californië, is met 35 jaar expertise een wereldwijde leverancier van visuele oplossingen en doet zaken in meer dan 100 landen. Als een innovatief bedrijf en visionair is ViewSonic toegewijd aan het leveren van uitgebreide hardware- en softwareoplossingen, waaronder monitoren, projectoren, pendisplays, commerciële displays, All-in-One LED displays, ViewBoard interactieve displays, myViewBoard en Universe by ViewSonic software. ViewSonic heeft een sterke positie opgebouwd voor het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor het onderwijs, het bedrijfsleven, de consument en markten." Ga voor meer informatie over ViewSonic naar www.viewsonic.com.

 

Voor vragen over dit persbericht neemt u contact op met:  

Anne Laurine Stadermann, Marketing Manager ViewSonic Benelux 

annelaurine.stadermann@viewsonic.com