12-10-2020

30% groei van ViewSonic LED Projectoren in eerste helft 2020

ViewSonic Smart LED Projectoren zijn DE oplossing voor Home Entertainment op groot scherm

Amsterdam, Nederland (12 oktober 2020) – ViewSonic Corp., de wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat de verkoop van LED-projectoren met 30% is gestegen in de eerste helft van 2020[1], wat een nieuwe mijlpaal is voor ViewSonic in LED projectie. ViewSonic betrad het LED-projectorsegment in 2017 en begaf zich binnen drie jaar in de wereldtop drie van LED-projectormerken. Het bedrijf boekte in 2019 de snelste groei van de top vijf merken in de totale projectormarkt en zette zijn sterke verkoopprestaties voort in de eerste helft van 2020 met groei van 30%.

“LED-technologie is nu zo ver gevorderd dat het een ideale audiovisuele oplossing is voor alle activiteiten waaraan consumenten thuis deelnemen. De missie van ViewSonic is om thuis een feest voor de zintuigen te bezorgen '', zegt Dean Tsai, Head of Projector BU bij ViewSonic. “Als innovator en leider in LED-projectortechnologie combineert ViewSonic zijn voordelen op het gebied van LED-kennis en consumenteninzichten om nieuwe slimme LED-ViewSonic Projector in hand van skater

ViewSonic Projector in hand van skater
projectoren op de markt te brengen. We zijn gefocust op het herdefiniëren van lifestyle-georiënteerde, allesomvattende oplossingen, van mobiel, buitenshuis tot thuis. We willen de weg vrijmaken voor meer mensen om in hun dagelijks leven te genieten van een nieuwe flexibele audiovisuele ervaring op groot scherm. "

De prestaties van ViewSonic LED-projectoren kunnen worden toegeschreven aan de voortdurende innovatie van productontwikkeling. ViewSonic begon zich drie jaar geleden te concentreren op de ontwikkeling van LED-projectoren met als doel consumenten een meer veelzijdige optie te bieden. De technologie had toen tot een ideaal niveau bereikt. Door geweldige beelden en audio te combineren in één draagbare projector, was de M1 geboren. Tegenwoordig biedt ViewSonic een volledige reeks slimme LED-projectoren voor een breed scala aan toepassingen, waaronder de vlaggenschip X-serie voor premium home entertainment met verbeterde slimme functionaliteit en de draagbare M-serie voor een opwindende levensstijl onderweg, zoals vederlicht, M1 mini Plus slimme zakbioscoopprojector van 300 gram.


ViewSonic slimme LED-projectoren zijn meer dan alleen een apparaat, ze zijn een audiovisuele oplossing. ViewSonic slimme LED-projectoren combineren de nieuwste audiovisuele technologieën met slimme geïntegreerde functionaliteiten en kunnen verbinding maken met mobiele apparaten, thuisnetwerken en inhoudsservices voor een naadloze kijkervaring. Door middel van vier hoofdkenmerken - audiovisuele uitmuntendheid, slimme mogelijkheden, gebruikersgericht ontwerp en milieuvriendelijkheid, onderscheiden ViewSonic slimme LED-projectoren zich om een ​​nieuwe, verbeterde audiovisuele ervaring voor thuis te bieden.

 

Audiovisuele uitmuntendheid

ViewSonic slimme LED-projectoren leveren levensechte kleuren dankzij de gepatenteerde Cinema SuperColor + ™ -technologie met 125% Rec.709 en een nieuw helderheidsniveau met toonaangevende LED-technologie van de tweede generatie. Als aanvulling op hun verbluffende beelden bevatten alle ViewSonic slimme LED-projectoren professionele audio die is aangepast door Harman Kardon / JBL. Van hardware-ontwerp tot rondes van audio-afstemming, elke projector heeft zijn eigen kenmerk om het beste bij een specifiek scenario te passen.

 

Slimme mogelijkheden

De slimme functies omvatten het draadloos casten van content vanaf de slimme apparaten van gebruikers via 5GHz WiFi en intuïtieve touch control via hun mobiele apparaten als alternatieve afstandsbediening. Met Bluetooth-connectiviteit kunnen gebruikers audio uitzenden vanaf mobiele apparaten met de Harman Kardon-luidsprekers van de projector, of verbinding maken met een externe Bluetooth-hoofdtelefoon om jezelf onder te dompelen in het kijkplezier op het grote scherm. Handige spraakbesturing via Amazon Alexa of Google Assistant en USB Type-C-connectiviteit bieden een leuke draai aan streaming voor directe projectie vanaf telefoons, tablets of gameconsoles.

 

Gebruiksvriendelijk ontwerp

ViewSonic legt de nadruk op gebruiksvriendelijk ontwerpen om consumenten zo de perfecte balans tussen vorm en functionaliteit te bieden. Door gehumaniseerde, lifestyle-georiënteerde producten te creëren die contrasteren met saaie one-size-fits-all-ontwerpen die te vinden zijn op andere producten op de markt, heeft ViewSonic drie opeenvolgende jaren iF Design Awards gewonnen (van 2018 tot 2020).

 

Duurzaamheid

ViewSonic slimme LED-projectoren zijn een milieuvriendelijker alternatief voor andere projectortypen, vrij van het giftige kwik dat in lampen wordt aangetroffen en verbruiken aanzienlijk minder stroom voor verbeterde efficiëntie. Leds zijn ook een duurzamere lichtbron dan lampen, met een levensduur tot 30.000 uur, waardoor de kosten worden verlaagd.

Klik hier om meer over ViewSonic’s smart LED projectoren te weten te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ViewSonic

ViewSonic is opgericht in Californië en is een toonaangevende wereldwijde leverancier van audiovisuele oplossingen in meer dan 42 landen. Als innovatief en visionair bedrijf zet ViewSonic zich in voor het leveren van uitgebreide hardware- en softwareoplossingen, waaronder monitoren, projectoren, narrowcasting, interactieve ViewBoard-displays (touchscreens) en het myViewBoard-software-ecosysteem. Met meer dan 30 jaar expertise in visuele schermen heeft ViewSonic een sterke positie opgebouwd wat betreft het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor het onderwijs, de zakelijke markt en consumenten. ViewSonic biedt de eindgebruikers een bijzondere kijkervaring, vandaar het motto: ‘See the difference’.

 

[1]  Bron: Futuresource Q2’ 20 World Projector Market Track. Het marktaandeel wordt bepaald aan de hand van het verkoopvolume.