Het hoofdkantoor van ViewSonic Noord-Amerika is in Brea

Het hoofdkantoor van ViewSonic Noord-Amerika is in Brea

Over ViewSonic

Founded in 1987 in California, ViewSonic is a leading global visual solutions provider with a presence in over 100 countries. The company leverages over 35 years of expertise in visual technology to deliver a comprehensive portfolio of hardware, software, content, and services.

ViewSonic offers a wide range of products, with screen sizes spanning from 5 inches to a massive 760 inches. This includes interactive displays, large format displays, LED displays, pen displays, monitors, projectors, SaaS, AI services, interactive content, and more. This innovative ecosystem empowers education, workplaces, and individuals to foster creativity, collaboration, and seamless learning.

ViewSonic focuses on designing products that deliver optimal performance and customer satisfaction while integrating sustainable production practices and upholding comprehensive environmental, social, and governance standards. The company's goal is to enable customers to “See the Difference”.

Vision

Inspireer de wereld om het verschil te zien tussen het gewone en het buitengewone.

Missie

We empower education, workplaces, and individuals through innovative visual solutions. Our ecosystem unites cutting-edge hardware, software, and services, fostering creativity, collaboration, and seamless learning.

Kernwaarden

KLANT FOCUS

We voorzien in de behoeften van onze klanten door actief te luisteren naar hun uitdagingen en oplossingen te bieden om hun problemen op te lossen.

GROEI MINDSET

We streven naar structurele verbetering door uitdagende doelen te stellen, feedback te omarmen en te beseffen dat we het meeste leren van falen.

Teamwork

We omarmen de diversiteit aan meningen om samenwerking te bevorderen en innovatie te stimuleren.

BEHENDIGHEID

We passen ons sneller aan de veranderende behoeften van onze klanten aan dan onze concurrenten.

INTEGRITEIT

We handelen in het beste belang van onze klanten, medewerkers en aandeelhouders door inclusief, open, eerlijk en transparant te zijn.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

We dragen bij aan de gemeenschappen die we bedienen door onze ecologische voetafdruk te verkleinen, economisch welvarend te zijn en onze technologieën te gebruiken als een kracht ten goede.

Bericht van leidinggevenden

James Chu

James Chu

Voorzitter en CEO

"In dit digitale tijdperk wordt toegevoegde waarde ingeschat op originaliteit en transcendentie. Bij ViewSonic stellen we mensen in staat om deze waarde te realiseren en het verschil te zien."

ViewSonic logo

Over The Finches

Hoe ze tot stand zijn gekomen

Gouldian Finches (ook wel bekend als de Regenboogvogel of Lady Gouldian Finch) komen uit Australië en zijn leden van de vink-familie, waaronder mussen, kruisbiljetten en goudvinken. Zwaardvinken komen voor in de open savannegebieden van Noord-Australië. In warme klimaten beschermen de Zoutvinken zich tegen de zonnestralen door onder het verticaal hangende gebladerte van de eucalyptusboom te gaan zitten. Hun dieet bestaat uit variëteiten van zaden, levend voedsel en steenzout. Ze produceren vier tot zes eieren tijdens elke paringscyclus. De eitjes komen ongeveer elke 24 uur tevoorschijn. Volle gevederde jonge vogels moeten na 22 dagen verschijnen. Naturalist John Gould en zijn kunstenaarsvrouw ontdekten voor het eerst Gouldiaanse vinken tijdens een tournee door Australië tussen 1838-1840. Zijn vrouw stierf bij hun terugkeer in Engeland en Gould eerde haar door wat hij als de mooiste vogel beschouwde naar haar te vernoemen: Lady Gouldian Finch (Amandina Gouldiae). In 1887 werden de eerste zwartkopige en roodharige Gouldian-vinken naar Engeland geïmporteerd, waar ze een sensatie teweeg brachten. Toen de oprichter van ViewSonic Corporation, James Chu, besloot om computermonitoren te ontwikkelen en op de markt te brengen, zag hij de noodzaak in om een krachtig merkimago te ontwikkelen - een dat zou duiden op een superieure kwaliteit en waarde. Hij begreep ook het voordeel van het creëren van een duidelijke, in het oog springende visuele identiteit die in staat is om direct te communiceren met attributen als briljante kleuren en een scherpe resolutie. Hij geloofde dat het hebben van een sterke esthetische aantrekkingskracht vooral belangrijk was voor monitoren, omdat deze het meest in het oog springende onderdeel van de personal computer zijn. In samenwerking met een vertrouwde marketingadviseur ging de heer Chu op zoek naar een logo of symbool dat deze doelstellingen zou bereiken en tegelijkertijd vriendelijkheid en comfort zou uitstralen. De drie Gouldian-vinken die het ViewSonic logo vormen, zijn een erkend symbool van uitmuntendheid geworden. ViewSonic streeft er voortdurend naar om ervoor te zorgen dat klanten over de hele wereld hen associëren met de attributen die het bedrijf kenmerken - superieure kwaliteit; mooie, levendige kleuren; aantrekkelijke warmte en vriendelijkheid. Deze vogels zijn een symbool van ViewSonic geworden en we hebben een speciale affiniteit voor hen. We zijn sponsor geworden van ladygouldian.com een vogelprogramma adopteren

ViewSonic Corporation

ViewSonic USA

10 Pointe Drive
Brea, CA, 92821
USA
Tel: +1 90 9444 8888
Fax: +1 90 9468 1240ViewSonic Europe Ltd.

Miles Yard
10 Miles Street
SW8 1GX London
Verenigd Koninkrijk
Tel: +44 20 7382 8250
Fax: + 44 20 7382 8251

ViewSonic Azië

9F, No. 192, Lien Chen Road,
Zhonghe Dist., New Taipei City, 23553 Taiwan
Tel: +886 2 2246 3456
Fax: +886 2 8242 3666


ViewSonic China

9F, No.950 Dalian Road
Yangpu District,
Shanghai PRC200092 China
Tel: +86 21 6501 9777
Fax: +86 21 6237 5373