Welkom op de ViewSonic Garantie-site

Service Contact

Supportdesk E-mail Support
00800-77722202 (Toll free number) Stuur uw vragen naar ons
ViewSonic Product Family NETHERLANDS
Monitors [VA / VX Series] 2 jaar Pick Up, Repair & Return
Monitors [VG, VP ,TD and XG Series] 3 jaar Pick Up, Repair & Return
Projector [PA5, PJD5 Series – except short throw models] 2 jaar Pick Up, Repair & Return [lamp 1 jaar of 1000 uren]
Projector [PJD5 Series short throw models, PJD6, PJD7, PJD8, Pro, PX, PS and PG Series] 3 jaar Pick Up, Repair & Return [lamp 1 jaar of 1000 uren]
Projector [LED M1 series projectors] 2 jaar Pick Up, Repair & Return [Light Source 2 jaar of 20000 uren]
Projector [Laser/LED X series projectors] 3 jaar Pick Up, Repair & Return [Light Source 3 jaar of 20000 uren]
Smart Display [VSD] 2 jaar - Pick Up, Repair & Return
Included Accessories [Battery, Power Supplies, Cables, Remotes, 3D Glasses etc] 3 maanden Return to Base

Large Format Display [Up to and including 55"] / Slot-in PC 3 jaar Pick Up, Repair & Return
Large Format Display [Larger than 55"] 3 jaar Pick Up, Repair & Return
ePosters [Up to and including 55"] 3 jaar Pick Up, Repair & Return
Interactive Flat Panel 5 jaar On-Site garantie*
ePosters [10"] 2 jaar Pick Up, Repair & Return

All product groups 14 Days DOA Replacement

*Raadpleeg de algemene voorwaarden van ViewSonic voor On-Site garantie
*Neem voor meer informatie over de optionele upgrades contact op met ons callcenter

Klantenservice voor alle landen.
Klik hier om de juiste contactgegevens van uw betreffende servicecentrum te vinden.

ViewSonic® Garantie

ViewSonic garandeert dat haar producten tijdens de garantieperiode naar behoren blijven functioneren. Als een product gedurende de garantieperiode toch defect gaat, zal ViewSonic naar eigen goeddunken het product repareren of vervangen door een soortgelijk product.
Een vervangend product of onderdeel kan gereviseerd zijn of gereviseerde componenten bevatten.

Voor meer algemene voorwaarden en over wat de garantie wel en niet dekt, raadpleegt u dan onze garantiebepalingen.

Wat te doen bij uitval of storing?

Indien de garantie op uw product al is verlopen:

Indien uw product niet langer binnen de garantieperiode valt, maar u wilt het wel laten repareren, kunt u ook contact opnemen met onze servicedesk of het reparatiecentrum in het land waar u woont. Alle gemaakte kosten en/of onderdelen hiervoor zullen vanzelfsprekend aan u doorbelast worden.

Accessoires:

Neem voor vragen over accessoires en reserve onderdelen contact op met uw plaatselijke dealer of neem rechtstreeks contact met ons op via sparepartsales@gsc.viewsonic.com. De lampgarantie is gebasseerd op een maximaal aantal branduren of een maximale termijn, afhankelijk van welk van deze beide het eerste is verlopen.

Pixelbeleid:

Bij ViewSonic bieden we het beste pixelbeleid op de markt. Klik hier voor meer informatie.

Compare

Select up to 3 product to compare their specifications.

Select Your Region