23-08-2021

ViewSonic lanceert de ColorPro VP56 pantone gevalideerde monitoren"We zijn van mening dat de lancering van de gloednieuwe, universele ColorPro VP56-serie zal helpen een breder spectrum van professionele visuele beeldvorming te promoten", zegt Oscar Lin, hoofd van de Monitor Business Unit bij ViewSonic. “We streven ernaar om ieders creativiteit, ongeacht het beroep, te stimuleren bij het omzetten van digitale dromen in realiteit. Deze instapluxe professionele monitoren zijn rijk aan functies en gebruiksvriendelijk en leveren kant-en-klare kleurnauwkeurigheid en een onberispelijke visuele helderheid die aan alle behoeften voldoet.”

Gebruiksvriendelijke bewerkingsfuncties
Een breed scala aan toepasbare werkmodi maakt het bewerken van afbeeldingen en video's eenvoudiger. De ingebouwde landschaps- en portretmodus optimaliseert de details en scherpte van afbeeldingen, wat perfect is voor fotobewerking. Gebruikers kunnen ook gebruikmaken van de CAD/CAM-modus die een buitengewoon beeldcontrast biedt om de lijnen en details van 3D-, technische of technische illustraties te accentueren. Videobewerkingsmodus versterkt het contrast, waardoor video's verbluffend levendig worden. Voor een naadloze grafische bewerkingsworkflow stelt de Auto Pivot-functie gebruikers in staat om te schakelen tussen portret- en landschapsfoto's op volledige grootte met niet meer dan een simpele rotatie van de monitor; vDisplay Manager biedt ook functies voor een gesplitst  scherm voor gelijktijdig bekijken en bewerken.

Pantone-validatie voor levendige kleuren
De VP56-serie speelt een onmisbare rol bij het leveren van ware kleurnauwkeurigheid. Het is door
Pantone gevalideerd voor internationale kleurnormen en dekt een 100% sRGB-breed
kleurengamma voor het produceren van levensechte beelden. De serie wordt geleverd met
handige, in de fabriek gekalibreerde kleurnauwkeurigheid die zorgt voor een verbluffende
kleurweergave, die bijna niet te onderscheiden is van de kleur die met het blote oog te zien is.

USB-C 3.2 voor eenvoudige aansluiting
Uitgerust met USB-C 3.2-connectiviteit, HDMI 1.4 en DisplayPort, sluit de VP56-serie moeiteloos randapparatuur aan. Het biedt niet alleen snel opladen van 60W, maar draagt ook gegevens, video en audio over via één kabel, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen koppelen met andere apparaten.

Blauwlichtfilter voor urenlang oogcomfort
Voor dagelijks gebruik is de VP56-serie uitgerust met Blue Light Filter Mode en Flicker-Free eye care-technologie die vermoeide ogen helpt verminderen gedurende een langere kijkperiode. Dankzij het volledige scala aan draai-, kantel- en hoogteaanpassingen kunnen gebruikers ook de meest comfortabele monitorpositionering vinden voor lange werkuren.